Jól enni, jól lenni
2013 május 6. | Szerző: Seafalcon |
A T.bálint Kiadó újabb gasztronómiai különlegességgel jelentkezik: a TV Paprika egyik sztárséfje, az ausztrál Neil Perry remek szakácskönyvét jelenteti meg a napokban.
Szeretem a kiadó szakácskönyveit, alig várom, hogy kézbe vegyem, és böngészhessek a receptek közül.
Érdekességként megemlítem, hogy a kiadónál előrendelési
akcióban az első 30 rendelő az Ízek és érzések gasztromagazin egy éves
előfizetését kapja ajándékba.

a magyar közönség számára is jól ismert, ausztrál sztárséf. Új könyvében saját,
legkedvesebb ételeinek receptjeiből ad pazar válogatást. Azokból, amelyeket
szabadidejében, otthon, családja és barátai legnagyobb örömére rendszeresen
készít.
Ez a könyv nem a manapság divatos,
bonyolult különlegességeket dicsőíti, hanem a békés, nyugodt, otthoni
öröm-főzést, aminek Perry akár a maga kedvére, egy hosszú nap után, még éjszaka
is képes nekiállni. Valóban végtelenül egyszerű, ám annál fantasztikusabb
ízharmóniákkal ismerteti meg olvasóit, amelyek kivétel nélkül bevált, kipróbált
fogások.
bonyolult különlegességeket dicsőíti, hanem a békés, nyugodt, otthoni
öröm-főzést, aminek Perry akár a maga kedvére, egy hosszú nap után, még éjszaka
is képes nekiállni. Valóban végtelenül egyszerű, ám annál fantasztikusabb
ízharmóniákkal ismerteti meg olvasóit, amelyek kivétel nélkül bevált, kipróbált
fogások.
A (hölgyek nem kis örömére) igen
jóképű, „szolid macsó” Perry a könyv minden oldalán emlékezteti olvasóit, hogy
a főzés állandó örömforrás. A közös étkezés pedig – különösen a szeretteink,
barátaink körében – akkor is minden alkalommal az élet kivételes ajándéka, ha
csupán egy omlettet ütünk össze vasárnap reggelire.
jóképű, „szolid macsó” Perry a könyv minden oldalán emlékezteti olvasóit, hogy
a főzés állandó örömforrás. A közös étkezés pedig – különösen a szeretteink,
barátaink körében – akkor is minden alkalommal az élet kivételes ajándéka, ha
csupán egy omlettet ütünk össze vasárnap reggelire.
A gyönyörű kötetet páratlan
szépségű és hangulatú fotók teszik még különlegesebbé.
szépségű és hangulatú fotók teszik még különlegesebbé.
Ízek és Érzések
recept- és gasztro-életmód magazin
recept- és gasztro-életmód magazin
Az Ízek és Érzések magazin az egészséges életmód és
táplálkozás területén nyújt hónapról hónapra segítséget az olvasóknak. A
magazinban szereplő szakértői tanácsok, valamint egészséges ételreceptek
könnyen beépíthetők a mindennapokba, teljes értékű életet és étkezést
biztosítva. Sőt! még a vegetáriánusok, a laktóz-, gluténérzékenyek, illetve a
cukorbetegek és candidások is megtalálják a számukra fogyasztható ételeket.
Keressék kéthavonta az újságosoknál!
táplálkozás területén nyújt hónapról hónapra segítséget az olvasóknak. A
magazinban szereplő szakértői tanácsok, valamint egészséges ételreceptek
könnyen beépíthetők a mindennapokba, teljes értékű életet és étkezést
biztosítva. Sőt! még a vegetáriánusok, a laktóz-, gluténérzékenyek, illetve a
cukorbetegek és candidások is megtalálják a számukra fogyasztható ételeket.
Keressék kéthavonta az újságosoknál!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: